Naar de ‘Vitruviusman’ van kunstenaar en vernieuwer Leonardo da Vinci. De beeltenis is gebaseerd op het pentagram dat Pythagoras gebruikte als symbool van gezondheid. Het pentagram was eveneens het Gildeteken van het in 1660 opgerichte Gilde van Goudse chirurgijns.Biologiq is sponsor van WIC,
de site voor professionals
op het gebied van wondzorg

Verschillende afbeeldingen

Heal®

Hyaluronzuur spray, stimuleert granulatie en epithelialisatie in niet-geinfecteerde wonden

HEAL is een hyaluronzuuroplossing in sprayvorm voor plaatselijk gebruik op niet-geïnfecteerde, schone wonden. HEAL draagt structureel bij aan de granulatie en de vorming van nieuw epitheelweefsel, waardoor de wond sneller geneest. Bij stagnerende wonden kan HEAL de granulatie op gang brengen en bespoedigen.
HEAL is een biosynthetisch product, verkregen uit de biofermentatie van bacteriën en bestaat uit 0,2% bio-gefermenteerd hyaluronzuur-natriumzout in een Ringer oplossing. Hyaluronzuur (HA) is een universeel voorkomend glycosaminoglycaan en een essentiële component in de Extra Cellulaire Matrix (ECM).
Vanaf de granulatiefase en in daarop volgende fases draagt HEAL op verschillende manieren bij aan het fysiologische helingsproces. Een hyaluronzuurverrijkte matrix vermindert  de opslag van collageen, waardoor minder littekenvorming. Bovendien schermt hyaluronzuur de vrije zenuwuiteinden af waardoor de wondpijn vermindert. HEAL is uitstekend te combineren met (want complementair aan) negatieve druktherapie. 

Indicaties

  • Niet geïnfecteerde, droge wonden
  • Diabetische voetulcera
  • Ulcera cruris (arterieel en veneus)
  • Decubituswonden
  • Partial/full thickness wonden

HEAL is CE goedgekeurd (CE 0481).

Vergoeding.
Op dit moment wordt HEAL niet vergoed.

Z-Index registratienummer:
15768295  -  Wondspray -  Verpakkingshoeveelheid:  sprayflacon 15 ml.

Klik hier voor Product- en Bestelinformatie

Neem contact met ons op voor verdere specificaties, documentatie, onderzoeksresultaten, behandelmethode en prijzen.                                             BiologiQ
                            Watermanstraat 72            .            7324 AK Apeldoorn - NL    
           Telefoon: +31(0)55 368 44 50            .            Fax: +31(0)55 368 44 66
 
     BiologiQ
  Watermanstraat 72    7324 AK Apeldoorn - NL    Telefoon: +31(0)55 368 44 50    Fax: +31(0)55 368 44 66