Naar de ‘Vitruviusman’ van kunstenaar en vernieuwer Leonardo da Vinci. De beeltenis is gebaseerd op het pentagram dat Pythagoras gebruikte als symbool van gezondheid. Het pentagram was eveneens het Gildeteken van het in 1660 opgerichte Gilde van Goudse chirurgijns.Biologiq is sponsor van WIC,
de site voor professionals
op het gebied van wondzorg

Verschillende afbeeldingen

Aldanex®  

De nieuwe manier om luieruitslag
te behandelen en te voorkomen

Luieruitslag: waar komt het door?

Luieruitslag is een vorm van vochtletsel. Het ontstaat door warmte, vocht en langdurig contact met ontlasting en urine. De symptomen: een lichtrode, geïrriteerde huid, vaak in combinatie met schaafwondjes waar de luierranden de huid schuren. Soms zie je ook puistjes, blaartjes kleine blaasjes of schilferige plekjes buiten de rode huid.
   

Aldanex®  Skin Protectant en Skin & Incontinent Cleanser

Een compleet systeem voor de behandeling en preventie van luieruitslag.

Het Aldanex systeem bestaat uit Aldanex Skin & Incontinent Cleanser, een vochtinbrengend huidreinigingsmiddel en Aldanex Skin Protectant, een beschermende crème op siliconenbasis. 
Aldanex is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van de kwetsbare babyhuid. De twee Aldanex producten vormen samen een perfect op elkaar afgestemd verzorgingssysteem, maar kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt .Het Aldanex systeem draagt bovendien bij aan hydratatie van de huid en het handhaven van een vochtig (wond)milieu. Dit is noodzakelijk om de huid in optimale conditie te houden aangezien deze door het vochtletsel uitdroogt.

Wat doet Aldanex?

1. Met Aldanex gaat luieruitslag sneller over
Is de huid van je baby al beschadigd? Breng dan wat dikkere laag Aldanex aan. Deze schept de ideale omgeving voor herstel en beschermt optimaal tegen de inwerking van nieuwe plasjes of ontlasting. Zo doorbreek je de vicieuze cirkel en krijgt de babyhuid de kans om weer uit zichzelf
te genezen.
 
2. Aldanex voorkomt het ontstaan van luieruitslag
Op nog gave huid vormt een laagje Aldanex een langdurige bescherming tegen de agressieve inwerking van plas en ontlasting. Zo krijgt luieruitslag geen kans.
 
Aldanex is speciaal ontwikkeld om luieruitslag te behandelen en te voorkomen. Na zeer positieve ervaringen, o.a. op de kinderafdeling van Nederlandse ziekenhuizen, is Aldanex nu ook verkrijgbaar voor ouders. Je kunt het rechtstreeks bestellen bij onze webwinkel:

>>>  Direct naar de Aldanex Webshop  <<<


VIDEO          >  Luieruitslag behandelen met Aldanex
FOLDER  
     >  Aldanex tegen luieruitslag

     BiologiQ
  Watermanstraat 72    7324 AK Apeldoorn - NL    Telefoon: +31(0)55 368 44 50    Fax: +31(0)55 368 44 66